klikkeljen a képre a nagyobb verzióért
|
Építészet

Kaposvár családi ház 2012

A tervezett ház egy kétgyermekes család számára készült. Az épület pozícionálása a telken a terep lejtéséhez alkalmazkodik. A ház kertkapcsolata és a zselici dombokra való kilátás érvényesülése fontos szempont volt a tervezés során. Az épület karakterjegyében egy egyszerű oromfalas nyeregtetős ház, melyhez szervesen kapcsolódik az előkert felé, a fémlemezfedésű garázs.
Az átgondoltan egyszerű tömegre, kidolgozott belső részletekre, a homlokzatképzésére, valamint a ház és a kert szerves kapcsolatára különös gondot fordítottunk.
A homlokzat anyagai a natúr színben hagyott téglafelület, a fa nyílászárók és az antracit színűre tervezett tető, cserép illetve a garázson fémlemezfedés.

Építészet: Bihary Sarolta, Vasáros Zsolt DLA

Statika: Balsius Norbert

Kert terv: Balogh Andrea

Kivitelező: HG98 Kft.

VISSZA A REFERENCIÁKHOZ KÖVETKEZŐ PROJEKT

Építészet

Kaposvár családi ház 2012

A tervezett ház egy kétgyermekes család számára készült. Az épület pozícionálása a telken a terep lejtéséhez alkalmazkodik.

Két lakásos családi ház a Városkúti úton

A tervezés folyamán kihívást jelentett a keskeny telken, kedvezőtlen tájolás mellett a két lakás legelőnyösebb kialakítása.

Belsőépítészet

Kaposvár családi ház 2012

„Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket.” Márai Sándor

Tetőtér átépítés a Rózsadombon

Az izgalmas fogópár gerendákkal tagolt nagy belmagasságú tér adta az ötletet, hogy a hálószobában a gardrób fölött egy könyvtár sarkot alakítsunk ki, melyet egy üveghídon lehet megközelíteni.

Tekintse meg bemutatkozó videónkat

Lépjen velünk kapcsolatba!